اله دو, مریم, امیدی, منصور, بی‌همتا, محمدرضا, عباسی, علیرضا, فاخری, براتعلی. (1398). بررسی اثر غلطت آنتی‌اکسیدان‌های مختلف بر‌کاهش قهوه‌ای شدن کالوس و تولید ذی‌توده آن در دو گونه از شیرین‌بیان Glycyrrhiza glabra و G. uralensis. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 120-131. doi: 10.22092/ijrfpbgr.2019.120264
مریم اله دو; منصور امیدی; محمدرضا بی‌همتا; علیرضا عباسی; براتعلی فاخری. "بررسی اثر غلطت آنتی‌اکسیدان‌های مختلف بر‌کاهش قهوه‌ای شدن کالوس و تولید ذی‌توده آن در دو گونه از شیرین‌بیان Glycyrrhiza glabra و G. uralensis". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1398, 120-131. doi: 10.22092/ijrfpbgr.2019.120264
اله دو, مریم, امیدی, منصور, بی‌همتا, محمدرضا, عباسی, علیرضا, فاخری, براتعلی. (1398). 'بررسی اثر غلطت آنتی‌اکسیدان‌های مختلف بر‌کاهش قهوه‌ای شدن کالوس و تولید ذی‌توده آن در دو گونه از شیرین‌بیان Glycyrrhiza glabra و G. uralensis', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 120-131. doi: 10.22092/ijrfpbgr.2019.120264
اله دو, مریم, امیدی, منصور, بی‌همتا, محمدرضا, عباسی, علیرضا, فاخری, براتعلی. بررسی اثر غلطت آنتی‌اکسیدان‌های مختلف بر‌کاهش قهوه‌ای شدن کالوس و تولید ذی‌توده آن در دو گونه از شیرین‌بیان Glycyrrhiza glabra و G. uralensis. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 27(1): 120-131. doi: 10.22092/ijrfpbgr.2019.120264


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.