رنجی, ذبیح اله, گوهری, جواد. (1374). بررسی رابطه سطوح پلوئیدی با محصول ریشه، عیارقند و عملکرد شکر در دو رقم چغندرقند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 53-59. doi: 10.22092/jsb.1996.119313
ذبیح اله رنجی; جواد گوهری. "بررسی رابطه سطوح پلوئیدی با محصول ریشه، عیارقند و عملکرد شکر در دو رقم چغندرقند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1374, 53-59. doi: 10.22092/jsb.1996.119313
رنجی, ذبیح اله, گوهری, جواد. (1374). 'بررسی رابطه سطوح پلوئیدی با محصول ریشه، عیارقند و عملکرد شکر در دو رقم چغندرقند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 53-59. doi: 10.22092/jsb.1996.119313
رنجی, ذبیح اله, گوهری, جواد. بررسی رابطه سطوح پلوئیدی با محصول ریشه، عیارقند و عملکرد شکر در دو رقم چغندرقند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1374; 11(1): 53-59. doi: 10.22092/jsb.1996.119313


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.