بریم نژاد، ا. (1388).تحلیل پایداری در تولید چغندر کاران در استان تهران. فصلنامه اقتصاد کشاورزی، شماره6: 101-94
بردبار، م. حسینی، م و چیذری، م. (1389). تحلیل عوامل مؤثر بر امکانپذیری کاربرد کشاورزی پایدار از دیدگاه کارشناسان کشاورزی استان فارس. مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، سال سوم، شماره 2:61-55
پیروز بخت، ع. (1391). عوامل مؤثر در تولید پایدار در محصولات کشاورزی در ایران. فصلنامه پژوهشهای روستایی، شماره12: 112-96
روستا، م. (1391).پایداری عوامل تولید محصول گوجه فرنگی در استان خراسان جنوبی. مجله توسعه روستایی، شماره3: 165-158
شادان، ع. و میهن خواه، ن. (1391). بررسی روشهای اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی. مرکز پژوهشهای اقتصادی و برنامهریزی کشاورزی، مجله توسعه روستایی، شماره5: 99-91
علی آبادی، و.خیاطی، م و صدیقی، ح. (1395). نقش متغیرهای اجتماعی و اقتصادی بر دانش کشاورزی پایدار گندم کار استان تهران. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره38: 113
عزیزی خالخیلی، ط وکریمی گوغری، ح واکبرپور، م، (1395). انگیزه کشاورزان برای شرکت در برنامههای آموزشی مرکزهای جهاد کشاورزی مازندران. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره 39: 11
کاظمی، م. (1394). راهکارهای مهم جهت رسیدن به کشاورزی پایدار ذرت دانه ای. فصلنامه روستا و توسعه، شماره7: 29-33
کدیور، ح و گلی، م. (1393).پایداری زیست محیطی. فصلنامه آموزش محیط زیست و توسعه پایدار، شماره 16: 42-35
محمدی، ف. (1390). طراحی الگوی کشاورزی پایدار کم نهاده در تولید محصولات گلخانهای در استان تهران پایاننامه دکتری، بخش توسعه کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
یزدانی، ح و سبحانی، م. (1388). نقش مدیریت نگرش و دانش فنی کشاورزان. فصلنامه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، شماره3:45-36
Anonymous, M. (2009). Sugar beet and the environment in the UK. Report by the United Kingdom in accordance with Article of Council Regulation,4 (2),52-78
Abbott, P. Hurt, C. Tyner,W.E. (2011).What's Driving Food Prices in 2011. Journal of Agricultural Development in Africa,42 (8),89
Alenda,JK. (2015). related to acceptance of modern methods of production and the size of the Earth.Journal of Agricultural Environmental Change,17 (5), 97-105
James, Peter. (2012). The Sustainability Cycle. A New Tool for Product Development and Design. Journal for Sustainable Product Design, 14 (6), 35-42
Solomon, k. (2014).family factors influencing the adoption of sustainable farming systems. International Journal of Canola Resources Development, 28 (11),164
Saltiel,J. Baunder, JW. (2014).Adoption of sustainable agricultural practices. diffusion farm structure and profitability. Journal of Rural Studies. 59, (16),333–347