آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,067
تعداد مشاهده مقاله28,468,140
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,283,374
Zakipour Rahimabadi, E., Bakar, J., Che Man, Y. B., Abdul Hamid, N., Arshadi, A.. (1390). The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140
E. Zakipour Rahimabadi; J. Bakar; Y. B. Che Man; N. Abdul Hamid; A. Arshadi. "The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1390, 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140
Zakipour Rahimabadi, E., Bakar, J., Che Man, Y. B., Abdul Hamid, N., Arshadi, A.. (1390). 'The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140
Zakipour Rahimabadi, E., Bakar, J., Che Man, Y. B., Abdul Hamid, N., Arshadi, A.. The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 10(2): 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب