محسنی, محمود, پورکاظمی, محمد, کاظمی, رضواناله, طاعتی, رضا. (1396). اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 171-183. doi: 10.22092/isfj.2017.113558
محمود محسنی; محمد پورکاظمی; رضواناله کاظمی; رضا طاعتی. "اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1396, 171-183. doi: 10.22092/isfj.2017.113558
محسنی, محمود, پورکاظمی, محمد, کاظمی, رضواناله, طاعتی, رضا. (1396). 'اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 171-183. doi: 10.22092/isfj.2017.113558
محسنی, محمود, پورکاظمی, محمد, کاظمی, رضواناله, طاعتی, رضا. اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(3): 171-183. doi: 10.22092/isfj.2017.113558