آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,744,017
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,315,594
مهرابی, عطیه, قورچی, تقی, رضوی, سید اسماعیل. (1394). مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فر آوری-شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), 49-60. doi: 10.22092/asj.2015.102337
عطیه مهرابی; تقی قورچی; سید اسماعیل رضوی. "مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فر آوری-شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 107, 1394, 49-60. doi: 10.22092/asj.2015.102337
مهرابی, عطیه, قورچی, تقی, رضوی, سید اسماعیل. (1394). 'مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فر آوری-شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), pp. 49-60. doi: 10.22092/asj.2015.102337
مهرابی, عطیه, قورچی, تقی, رضوی, سید اسماعیل. مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فر آوری-شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(107): 49-60. doi: 10.22092/asj.2015.102337


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب