1.

شناسایی اجزای تشکیل دهنده ژلاتین حاصل از پوست و استخوان کاریچون ماهی (Saurida tumbil)

دوره 18، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 125-136
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان؛ شبنم بهنام

2.

مقایسه تطبیقی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژلاتین استخراج شده از فانوس ماهی (1890Benthosema pterotum, Alcock ) و ژلاتین گاوی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1398
فهیمه عسگرزاده؛ مریم عطایی؛ نسرین چوبکار


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.