1.

اثر غلظتهای مختلف نانو ذرات نقره بر مؤلفه های جوانه زنی دو رقم پنبه (سپید و ورامین) و هیبرید سینگل کراس 704و تأثیر آن بر باکتری بذرزاد Xanthomonas smithii عامل بلایت پنبه

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 33-46
مسعود احمد زاده؛ زهرا صابر باغبان؛ حمید رضا حدادی

2.

تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری Pediococcus acidilactici بر برخی از شاخص های خونی ماهی کاراس (Carassius auratus) در مواجهه با نانو ذره نقره

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 153-160
فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر نوده؛ طاهره باقری

3.

تاثیر غلظت‌های مختلف نانوذرات نقره بر فاکتورهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی شیربت (Barbus grypus) پرورشی در استان خوزستان

دوره 30، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 170-180
بیتا سراج؛ مهرزاد مصباح؛ پریا اکبری

4.

تأثیر نانوذرات نقره تهیه‌شده به روش پلاسما بر ویژگی‌های کاغذ حاصل از خمیرکاغذ کرافت

دوره 34، شماره 1، بهار 1398، صفحه 76-88
محدثه رمضانپور چروده؛ حمیدرضا رودی؛ حسین جلالی ترشیزی؛ حمیدرضا قمی مرزدشتی

5.

کاربرد نانو نقره در تولید کاغذ اسکناس ضد باکتری

دوره 31، شماره 1، بهار 1395، صفحه 166-179
امید یزدانی آقمشهدی؛ قاسم اسد پور اتویی؛ اسماعیل رسولی گرمارودی؛ رضا ایمانی

6.

مطالعه تغییرات آنزیم‌‌های آنتی‌‌اکسیدانی و سطح پراکسیداسیون لیپیدی ماهی کپور معمولی در مواجهه با نانوذرات نقره سنتز شده از جلبک سارگاسوم

دوره 31، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 151-160
سراج بیتا؛ مهرزاد مصباح؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.