آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,019,451
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,333,564

1.

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب