آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,903
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,021
لطیفی, بهمن, احمدی, مینا, اعتمادیان, یاسمن, قائمی, ویدا, ابوالقاسمی, سید جواد, شویک لو, امیررضا. (1398). مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397
بهمن لطیفی; مینا احمدی; یاسمن اعتمادیان; ویدا قائمی; سید جواد ابوالقاسمی; امیررضا شویک لو. "مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397
لطیفی, بهمن, احمدی, مینا, اعتمادیان, یاسمن, قائمی, ویدا, ابوالقاسمی, سید جواد, شویک لو, امیررضا. (1398). 'مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397
لطیفی, بهمن, احمدی, مینا, اعتمادیان, یاسمن, قائمی, ویدا, ابوالقاسمی, سید جواد, شویک لو, امیررضا. مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب