آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,090,666
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,002,414
لطیفی, بهمن, احمدی, مینا, اعتمادیان, یاسمن, قائمی, ویدا, ابوالقاسمی, سید جواد, شویک لو, امیررضا. (1398). مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397
بهمن لطیفی; مینا احمدی; یاسمن اعتمادیان; ویدا قائمی; سید جواد ابوالقاسمی; امیررضا شویک لو. "مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397
لطیفی, بهمن, احمدی, مینا, اعتمادیان, یاسمن, قائمی, ویدا, ابوالقاسمی, سید جواد, شویک لو, امیررضا. (1398). 'مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397
لطیفی, بهمن, احمدی, مینا, اعتمادیان, یاسمن, قائمی, ویدا, ابوالقاسمی, سید جواد, شویک لو, امیررضا. مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 1-11. doi: 10.22092/isfj.2019.119397


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب