1.

بررسی تأثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 115-124
نسرین چوبکار؛ شاپور کاکولکی؛ فرشته صحرایی؛ عبدالرضا آقاجانی؛ محیا رضایی منش؛ فروغ محمدی

2.

مقایسه تطبیقی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژلاتین استخراج شده از فانوس ماهی (1890Benthosema pterotum, Alcock ) و ژلاتین گاوی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1398
فهیمه عسگرزاده؛ مریم عطایی؛ نسرین چوبکار


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.