آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,080
تعداد مقالات34,354
تعداد مشاهده مقاله47,635,764
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,650,360
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. (1401). تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
حسین نوروزی; نسرین چوبکار; محیا رضایی منش. "تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1401, 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. (1401). 'تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(1): 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب