آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,253,999
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. (1401). تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
حسین نوروزی; نسرین چوبکار; محیا رضایی منش. "تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1401, 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. (1401). 'تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(1): 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب