آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,105
تعداد مقالات34,629
تعداد مشاهده مقاله49,666,173
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,099,266
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. (1401). تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
حسین نوروزی; نسرین چوبکار; محیا رضایی منش. "تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1401, 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. (1401). 'تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
نوروزی, حسین, چوبکار, نسرین, رضایی منش, محیا. تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(1): 57-68. doi: 10.22092/isfj.2022.126696


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب