آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,067
تعداد مشاهده مقاله28,438,650
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,280,032

1.

اثر کلرور کلسیم و دمای نگهداری بر فاکتورهای کیفی و انبارمانی سه رقم گوجه‌فرنگی

دوره 10، شماره 4، اسفند 1388، صفحه 61-72
مشهید هناره؛ شهین زمردی؛ حمیده ژاله رضایی

2.

ارزیابی زنده‌مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی‌های پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی‌اصل؛ شهین زمردی

3.

بررسی اثر کم آبیاری درکمیت، کیفیت و قابلیت نگهداری گوجه‌فرنگی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1385، صفحه 19-30
شهین زمردی؛ امیر نورجو؛ عالیه امامی

4.

تأثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم برکیفیت و عمر انبارمانی سه رقم سیب در سردخانه1

دوره 6، شماره 3، آذر 1384، صفحه 143-156
شهین زمردی

5.

کنترل قهوه‌ای شدن آنزیمی برگه‌‌های گلابی با استفاده از اسید سیتریک

دوره 8، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 75-84
اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب