1.

کیفیت آب و عملکرد ایمنی ماهیان انگشت‌قد تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت تاثیر زمان‌های مختلف افزودن کربوهیدرات در سیستم تعویض آب محدود

صفحه 1-12
محمدحسین خانجانی؛ مرتضی علیزاده؛ محمد محمدی؛ حبیب سرسنگی علی آباد

2.

اثر آرتمیا Artemia urmiana غنی شده با ریزجلبک کیتوسروس (Chaetoceros sp.) بر ترکیب اسیدهای چرب و وضعیت آنتی‌اکسیدانی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 13-23
شه پری ریگی گونک؛ پریا اکبری

3.

مدل‌سازی پراکنش ماهی تون هوور (Thunnus tonggol Bleeker, 1851) با استفاده از مدل جمعی تعمیم ‌یافته و داده‌های سنجش از دور در آبهای دریای عمان

صفحه 25-39
آرزو وهاب نژاد؛ سید امین الله تقوی مطلق؛ علی سالارپوری

4.

اثر دو شکل معدنی ونانو ذره سلنیوم بر پارامترهای بیوشیمیایی عضله، سرم، دفاع آنتی‌‌اکسیدانی پس از مواجهه با کلرید جیوه در ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

صفحه 41-57
فرحناز کیان ارثی؛ علیرضا صفاهیه؛ نگین سلامات؛ امیر پرویز سلاطی؛ حسین هوشمند

5.

مقایسه سیستم مدار بسته و بایوفلاک بر تغییرات شاخص‌های رشد، ایمنی غیر اختصاصی و ترکیبات بیوشیمی لاشه کپور ماهی معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 59-68
مونا تبرک؛ سید جعفر سیف آبادی؛ غلام رضا صالحی جوزانی؛ حبیب الله یونسی

6.

اثر استفاده از بیوسیلاژ تولیدی از ضایعات مرغ در فرمولاسیون جیره بر شاخص‌‌های رشد ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 69-82
رضا صفری؛ حسن نصراله‌‌زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی‌پول؛ محمد‌‌مهدی عباس‌زاده؛ مونا زمانی؛ مجید ابراهیم‌زاده

7.

سنجش خواص عملکردی پپتیدهای زیست‌‌فعال تولیدی از ضایعات میگو در مراکز فراوری با استفاده از آنزیم پروتامکس در درجات آبکافت مختلف

صفحه 83-97
سکینه یگانه؛ سهیل ریحانی پول

8.

بررسی تغییرات فصلی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii قبل و بعد مانسون در سواحل شمالی دریای عمان

صفحه 99-110
علی مهدی آبکنار

9.

بررسی ویژگی‌های زیستگاهی قزل‌آلای خال قرمز (Salmo trutta Linnaeus, 1758) در سرشاخه‌های رودخانه طالقان

صفحه 111-120
سهیل ایگدری؛ عطا مولودی صالح؛ محمد محمودی؛ فردین حکیمی

10.

بررسی اثرات شوری‌‌‌های مختلف بر میزان رنگدانه‌‌‌های ارزشمند ریزجلبک نمکدوستCyanothece sp. شناسایی شده از کشندان پشت سدی لیپار (چابهار) در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 121-133
زهرا امینی خوئی؛ الناز عرفانی‌فر؛ اشکان اژدری؛ سیما ابیر

11.

ارزیابی اثرات حمام با غلظت‌های مختلف عصاره‌ هیدرو‌‌الکلی آلوئه‌ورا Aloe brabadensis)) بر کنترل ساپرولگنیازیس، شاخص‌های خونی و پاسخ‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 135-146
نرگس عالیشاه؛ فرید فیروزبخش؛ زیبنده محرابی

12.

ارزیابی کارایی فنی شرکت‌‌های تعاونی صید پره استان گیلان

صفحه 147-159
هاجر قنبرزاده لیاولی؛ فرشید اشراقی؛ افشین عادلی؛ اعظم رضایی

13.

بررسی ویژگیهای رشد و اثرات ژنوتوکسیک در جلبک سبز Chlorella vulgaris در حضور نانو لولههای کربنی تک دیواره

صفحه 161-173
مژگان امتیازجو؛ سالومه پایور؛ فرشته اسلامی؛ حسین مزدرانی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.