دوره و شماره: دوره 17، شماره 1 - شماره پیاپی 64، بهار 1397، صفحه 91-103، صفحه 1-103  XML

1

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 1-14
زهرا بیگ محمدی؛ مژده برکتی؛ هدی شهیری طبرستانی

2

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 15-28
عاصفه لطیفی؛ محمد زمان نوری؛ فاطمه حبیبی

3

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

4

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

5

ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 57-70
مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدیه حسنی

6

اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 71-80
ام البنین عسگری تپه؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

7

بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 81-90
لاله مشرف

8

تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
صفحه 91-103
بنفشه آقامحمدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی فرهودی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.