- زرگری، ع.، 1369. گیاهان دارویی. جلد چهارم، انتشارات دانشگاه تهران، 969 صفحه.
- سفیدکن، ف.، جمزاد، ز.، و برازنده،م.، 1383. اسانس S. bachtiarica Bunge به عنوان منبعی غنی از کارواکرول. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، (4)20: 440-425.
- سفیدکن، ف.، صادقزاده، ل.، تیموری، م.، عسگری، ف. و احمدی، ش.، 1386. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس دو گونه مرزه (Satureja khuzestanica و Saturaja bachtiarica) در دو مرحله برداشت. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، (3)23 :1820-174.
- عباسی، خ.، سفیدکن، ف. و یمینی، ی. 1384. مقایسه بازده و ترکیبهای اسانس دو گونه مرزه (S .hortensis L. و S. khuzestanica Jamzad) با استفاده از روش تقطیر و استخراج با سیال فوق بحرانی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، (3)21: 318-307.
- فاکر باهر، ز.، رضایی، م.ب.، میرزا، م. و عباسزاده، ب.، 1380. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس مرزه (S. hortensis L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 11: 37-51.
- مبارکیان خرمآبادی، س. م.، 1371. تحلیلی بر وضعیت اقلیمی استان لرستان. سازمان جهاد سازندگی استان لرستان.110 صفحه.
- مظفریان، و.، 1375. فرهنگ نامهای گیاهان ایران. فرهنگ معاصر، 740 صفحه.
- مهندسین مشاور پارساب، 1378. مطالعه جامع کنترل سیل استان لرستان. جلد دهم، سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان، مدیریت آبخیزداری، 303 صفحه.
- میرحیدر، ح.، 1372. معارف گیاهی. جلد اول، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، 539 صفحه.
- میرزا، م.، سفیدکن، ف. و احمدی، ل.، 1375. اسانسهای طبیعی، استخراج، شناسایی کمی و کیفی، کاربرد. مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، 205 صفحه.
-Adams, R.P., 1996. Identification of Essential Oil Components by Gas Choromatography/Mass Spectroscopy. Allured publishing Corp., Carol Stream, USA, 456p.
-Baser, K.H.C., Ozek, T., Kirimer, N. and Tumen, G., 2004. A comparative study of the essential oils of wild and cultivated Satureja hortensis L. Jornal of Essential Oil Research, 16(5): 422-424.
-Ghanadi, A., 2002. Composition of the essential of Satureja hortensis L. Seeds from Iran. Jornal of essential oil Research, 14(1): 35-36.
-Javidnia, K., Miri, R., Edraki, N. and Nasiri, A., 2005. Chemical constituensts of the volatile oil of Satureja macrantha from Iran. First Seminar of Medicinal & Natural Products Chemistry, Shiraz, Iran, 10-11 May: 86.
-Leake, G., Gasper, F. and Santos, R., 2003. Effect of water on the solubility of essential oils in dense CO2. Jornal of Essential oil Research, 15: 172-177.
-Rechinger, K.H., 1986. Flora Iranica, Labiatae. Hedg IC(ed), Akademesche Druk Verlagsantalt, Graz, Austria., 150p.
-Rojas, L. and Usubillaga, A., 2000. Composition of the essential oil of Satureja brownie (SW.) Briq. from Venezuela. Flevour & Fragrance Journal, 15: 21-22.
-Sefidkon, F. and Jamzad, Z. 2000. Essential oil of Sautreja bachtiarica Bunge. Journal of Essential oil Research, 12: 545-546.
-Sefidkon, F., Jamzad, Z., Mirza, M., 2004. Chemical variation in the essential oil of Satureja sahandica from Iran. Food chemistry, 88: 325-328.
-Sefidkon, F. and Jamzad, Z., 2005. Chemical composition of the essential oils of the Iranian Satureja species (S. mutica, S. macrantha and S. intermedia). Food Chemistry, 91: 1-4
-Simon, J.E., Chadwick, A.F. and Craker, L.E., 1984. Herbs: An Indexed Bibloghraphy. 1971-1980. The 4 Scientific Litreature on Selected Herbs and Aromatic and Medicinal Plant of the Temprate zone. Archon books, 770p.
-Skocibusic, M. and Bezic, N., 2004. Phytochemical analysis and in vitro antimicrobial activity of two Satureja species essential oils. Phytother. Research, 18(12): 964-970.