آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,399,677
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,276,299
تیموری‌زاده, زریر, رحیمی, شعبان, کریمی ترشیزی, محمدامیر, امیدبیگی, رضا. (1389). مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955
زریر تیموری‌زاده; شعبان رحیمی; محمدامیر کریمی ترشیزی; رضا امیدبیگی. "مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1389, 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955
تیموری‌زاده, زریر, رحیمی, شعبان, کریمی ترشیزی, محمدامیر, امیدبیگی, رضا. (1389). 'مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955
تیموری‌زاده, زریر, رحیمی, شعبان, کریمی ترشیزی, محمدامیر, امیدبیگی, رضا. مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 26(2): 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب