آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,868,545
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,375,403
تیموری‌زاده, زریر, رحیمی, شعبان, کریمی ترشیزی, محمدامیر, امیدبیگی, رضا. (1389). مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955
زریر تیموری‌زاده; شعبان رحیمی; محمدامیر کریمی ترشیزی; رضا امیدبیگی. "مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1389, 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955
تیموری‌زاده, زریر, رحیمی, شعبان, کریمی ترشیزی, محمدامیر, امیدبیگی, رضا. (1389). 'مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955
تیموری‌زاده, زریر, رحیمی, شعبان, کریمی ترشیزی, محمدامیر, امیدبیگی, رضا. مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 26(2): 252-264. doi: 10.22092/ijmapr.2010.6955


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب