آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,420,414
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,196,412
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد. (1389). بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663
محمّدتقی عبادی; مصطفی رحمتی; مجید عزیزی; محمّد حسن‌زاده خیاط. "بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1389, 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد. (1389). 'بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد. بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 26(4): 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب