آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,069
تعداد مقالات34,253
تعداد مشاهده مقاله47,029,947
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,957,304
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد. (1389). بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663
محمّدتقی عبادی; مصطفی رحمتی; مجید عزیزی; محمّد حسن‌زاده خیاط. "بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1389, 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد. (1389). 'بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد. بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک‌کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 26(4): 477-489. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6663


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب