آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,035
تعداد مقالات33,961
تعداد مشاهده مقاله45,470,671
تعداد دریافت فایل اصل مقاله71,516,798
کیهانی, عادله, سفیدکن, فاطمه, منفرد, اعظم. (1393). بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمّیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 239-249. doi: 10.22092/ijmapr.2014.6128
عادله کیهانی; فاطمه سفیدکن; اعظم منفرد. "بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمّیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1393, 239-249. doi: 10.22092/ijmapr.2014.6128
کیهانی, عادله, سفیدکن, فاطمه, منفرد, اعظم. (1393). 'بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمّیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 239-249. doi: 10.22092/ijmapr.2014.6128
کیهانی, عادله, سفیدکن, فاطمه, منفرد, اعظم. بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمّیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 30(2): 239-249. doi: 10.22092/ijmapr.2014.6128


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب