در این پژوهش، اثر مقدار آرد پوسته سلولزی پسته و مقدار نانو ذرات رس بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چندسازههای چوب پلاستیک مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، آرد پوسته سلولزی پسته در سه سطح 30، 40 و 50 درصد، و نانورس A15 کلویزیت در سه سطح صفر، 3 و 5 درصد با پلیمر نشاسته ذرت پس از اختلاط خشک، توسط دستگاه اکسترودر کولین (Collin) با چهار محفظۀ دمایی با دماهایی به ترتیب160،170،180، ºC 160 و با دور ماردون RPM 60 اکسترود شدند. سپس نمونههای آزمونی استاندارد با استفاده از روش قالبگیری تزریقی ساخته شدند. خواص مکانیکی شامل مقاومت کششی و خمشی، مدول کششی و خمشی و مقاومت به ضربه فاقدار و خواص فیزیکی شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش مقدار آرد پوسته سلولزی پسته از 30 به 50 درصد، مقاومت کششی و خمشی، مدول خمشی، جذب آب چندسازه افزایش یافت، اما مدول کششی، مقاومت به ضربه و واکشیدگی ضخامت با افزایش مقدار آرد پوسته سلولزی پسته کاهش مییابد. با افزایش مقدار نانورس از صفر به 5 درصد، مدول کششی به طور منظم افزایش می یابد. اما مقاومت خمشی و کششی، مدول خمشی، مقاومت به ضربه چندسازه های ساخته شده با افزودن نانورس تا 3 درصد افزایش و سپس با افزودن نانورس تا 5 درصد کاهش می یابند. جذب آب و واکشیدگی ضخامت چندسازه های ساخته شده با افزودن نانورس کاهش می یابند.
Investigation on Physical and Mechanical Properties of Nanocomposites Made From Flour Of Pistachio Shell/ Corn Starch/ Nanoclay
نویسندگان [English]
Asghar Tabei2؛ Arash Farajpoor Roodsari2؛
چکیده [English]
In this study, effects of the flour of cellulosic shell of Pistachio and nanoclay loading on the physical and mechanical properties of wood plastic composite were investigated. Hence, flour of cellulosic shell of Pistachio, in levels of 30, 40 and 50 and Nano clay of cloisite 15A in three levels (0, 3 and 5%) was mixed with Corn starch polymer. Samples were made with a laboratory twin-screw extruder and then injection molding. The heating temperature profile and rotational speed of the screws were set at 180–170–160–160 oC and 60 rpm, respectively. Mechanical properties including tensile and flexural properties as well as notched impact strength and physical properties including water absorption and thickness swelling were measured. The results showed that flexural and tensile strength, water absorption of the samples increased as the flour content increased from 30 to 50% (w/w), but tensile modulus, notched impact resistance and thickness swelling decreased. Furthermore, tensile modulus increased as the Nannoclay content increased from 0 to 5% (w/w). Besides, Flexural and tensile strength, Flexural modulus, notched impact resistance increased as Nannoclay content increased from 0 to 3% (w/w). beyond this limit (to 5% (w/w)), they decreased.Water absorption and thickness swelling of the samples decreased as the Nannoclay content increased from 0 to 5% (w/w).
کلیدواژهها [English]
nanocomposite, Flour Of Pistachio Shell, Corn starch
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 3,143
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,319
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب