نیکنژاد, مریم, لباسچی, محمدحسین, جایمند, کامکار, حاتمی, فیروزه. (1392). بررسی تأثیر مصرف کودهای ارگانیک و شیمیایی بر اسانس
بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 373-386. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2862
مریم نیکنژاد; محمدحسین لباسچی; کامکار جایمند; فیروزه حاتمی. "بررسی تأثیر مصرف کودهای ارگانیک و شیمیایی بر اسانس
بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1392, 373-386. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2862
نیکنژاد, مریم, لباسچی, محمدحسین, جایمند, کامکار, حاتمی, فیروزه. (1392). 'بررسی تأثیر مصرف کودهای ارگانیک و شیمیایی بر اسانس
بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 373-386. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2862
نیکنژاد, مریم, لباسچی, محمدحسین, جایمند, کامکار, حاتمی, فیروزه. بررسی تأثیر مصرف کودهای ارگانیک و شیمیایی بر اسانس
بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 29(2): 373-386. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2862