1- جلالی، امیرهوشنگ؛ داود حسنپناه و احمد موسیپور گرجی. 1399. تنشهای محیطی و مدیریت آن در زراعت سیبزمینی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی، نشر آموزش کشاورزی، 232 صفحه.
2- مؤمنی، عزیز. 1389. پراکنش جغرافیایی و سطوح شوری منابع خاک ایران. مجله پژوهشهای خاک (علوم خاک و آب)، الف، جلد 24، شماره 3: صفحه 203 تا 215.
3- Bernal, E.I.S., Escobar, M.A.C., León, A.R. and Escobar, H.M.O. 2013. Physiological behavior of potato cv. Tollocan at diverse types of salinity. Journal of Plant Studies, Vol. 2, No. 1: 120-134.
4- Ghosh, S.C., Asanuma, K.I., Kusutani, A. and Toyota, M. 2001. Effect of salt stress on some chemical components and yield of potato. Soil Science and Plant Nutrition, Volume 47, Issue 3:467-475.
5- Gupta, S.K. and Goyal, M.R. 2017. Soil Salinity management in agriculture: technological advances and applications. CRC Press. 454 pp.
6- Kim, S., Yang, C.H., Jeong, J.H., Choi, W.Y., Lee, K.S. and Kim, S.J. 2013. Physiological response of potato variety to soil salinity. Korean Journal of Crop Science, Vol. 58, Issue 2: 85-90.