یعقوب زاده, زهرا, ترکپهنابی, فائزه. (1404). ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک Lactobacillus plantarum با ژلاتین- پروتئین هیدرولیز شده ماهی با استفاده از روش خشککن انجمادی و ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 33-45. doi: 10.22092/isfj.2025.134219
زهرا یعقوب زاده; فائزه ترکپهنابی. "ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک Lactobacillus plantarum با ژلاتین- پروتئین هیدرولیز شده ماهی با استفاده از روش خشککن انجمادی و ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1404, 33-45. doi: 10.22092/isfj.2025.134219
یعقوب زاده, زهرا, ترکپهنابی, فائزه. (1404). 'ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک Lactobacillus plantarum با ژلاتین- پروتئین هیدرولیز شده ماهی با استفاده از روش خشککن انجمادی و ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 33-45. doi: 10.22092/isfj.2025.134219
یعقوب زاده, زهرا, ترکپهنابی, فائزه. ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک Lactobacillus plantarum با ژلاتین- پروتئین هیدرولیز شده ماهی با استفاده از روش خشککن انجمادی و ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 34(3): 33-45. doi: 10.22092/isfj.2025.134219