رحیمی، ت.، محمدی، م. و محیطی اصلی، م. (1397). اثر افزودن پروبیوتیک، پریبیوتیک و سینبیوتیک در جیره بر عملکرد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی). جلد 28، شماره 4، صفحات 113-126.
رضوانی، م.ر. و رحیمی، ش. (1395). اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتیاکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیتر آنتیبادی جوجههای گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی. جلد 72، شماره 2، صفحات 156-147 .
شیرمحمد، ف.، جوزی شکالگورابی، س. و محرمی، و. (1393). اثر پروبیوتیک پریمالاک و پریبیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد، کیفیت لاشه جوجههای گوشتی. پژوهشهای تولیدات دامی جلد 2، صفحات 9-19.
صالح، ح.، گلیان، ا.، کرمانشاهی، ح.، فرهوش، ر. و میرکزهی، م. ط. (1394). اثرات -α توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجههای گوشتی. پژوهشهای تولیدات دامی. جلد 6، شماره 12، صفحات 1-11.
محمدی، م.، محمدی عمارت، ح.، قزاقی، م. و محمدی، و. (1394). اثر سطوح مختلف پروبیوتیک، تنش گرمایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی پارامترهای خونی در جوجههای گوشتی. مجله تحقیقات دام و طیور. جلد 4، شماره 4، صفحات 57-69.
یعقوبفر، ا.، پوراسلامی، ر.، خرمی، ا. و فرودی، ف. (1388). تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجههای گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی). دوره 1/19، شماره 2، صفحات 49-58.
Abdelhafez, G. A., Abdel-Moneim, M. A. El-Chaghaby, G. and abd-El-Ghany, Z. (2015). Effect of Pomegranate peel extract as natural growth promoter on the productive performance and intestinal microbiota of broiler chickens. African Journal of Agricultural Science and Technology, 3: 514-519.
Abdelqader, A., Abuajamieh, M., Hayajneh, F., and Al-Fataftah, A. R. (2020). Probiotic bacteria maintain normal growth mechanisms of heat stressed broiler chickens. Journal of Thermal Biology, 92: 102654.
Ahmadipour, B., Pat, S., Abaszadeh, S., Hassanpour, H, and Khajali, F. (2021). Pomegranate peel as a phytogenic in broiler chickens: Influence upon antioxidant, lipogenesis and hypotensive response. Veterinary Medicine and Science, 7: 1907-1913.
Bozkurt, M., Kuçukyılmaz, K., Çatlı, A. U. and Çınar, M. (2009). The effect of single or combined dietary supplementation of prebiotics, organic acid and probiotics on performance and slaughter characteristics of broilers. South African Journal of Animal Science, 39: 197-205.
Faseleh Jahromi, M., Wesam Altaher, Y., Shokryazdan, P., Ebrahimi, R., Ebrahimi, M., Idrus, Z. et al. Tufarelli, V. and Liang, J. B. (2016). Dietary supplementation of a mixture of Lactobacillus strains enhances performance of broiler chickens raised under heat stress conditions. International Journal of Biometeorology, 60: 1099-1110.
Gungor, E., Altop, A., Erener, G. and Coskun, I. (2021). Effect of raw and fermented pomegranate pomace on performance, antioxidant activity, intestinal microbiota and morphology in broiler chickens. Archives of Animal Nutrition, 75(2): 137-152.
Hosseini-Vashan, S. J., Sharifian, M., Piray, A. H. and Fathi-Nasri, M. H. (2020). Growth performance, carcass and blood traits, immunity, jejunal morphology and meat quality of heat-stressed broiler chickens fed urea-treated pomegranate (Punica granatum L.) peel. Animal Feed Science and Technology, 267: 114553.
Kumar, K. P., Reddy, V. R. and Prakash, M. G. (2018). Effect of supplementing pomegranate (Punica granatum). peel extract on serum biochemical parameters and immune response in broilers during summer. The Pharma Innovation International Journal, 7(3): 597-601.
Mohan, B., Kadirvel, R., Natarajan, M. and Bhaskaran, M. (1996). Effect of probiotic supplementation on growth, nitrogen utilization and serum cholesterol in broilers. British Poultry Science, 37: 395–-401.
Saleh, H., Golian, A., Kermanshahi, H. and Mirakzehi, M. T. (2018). Antioxidant status and thigh meat quality of broiler chickens fed diet supplemented with α-tocopherolacetate, pomegranate pomace and pomegranate pomace extract. Italian Journal of Animal Science, 17: 386-395.
SAS (2004). SAS System for Window. Version 9.1.2.’ (SAS Institute Inc.: Cary, NC).
Shams Shargh, M. S., Dastar, B., Zerehdaran, S., Khomeiri, M. and Moradi, A. (2012). Effects of using plant extracts and a probiotic on performance, intestinal morphology, and microflora population in broilers. Journal of Applied Poultry Research, 21: 201-208.
Sharifian, M., Hosseini-Vashan, S. J., Fathi Nasri, M. FH. and Perai, A. H. (2019). Pomegranate peel extract for broiler chickens under heat stress: Its influence on growth performance, carcass traits, blood metabolites, immunity, jejunal morphology, and meat quality. Livestock Science, 227:22-28.
Shokryazdan, P., Faseleh Jahromi, M., Liang, J. B., Ramasamy, K., Sieo, C. C. and Ho, Y. W. (2017). Effects of a Lactobacillus salivarius mixture on performance, intestinal health and serum lipids of broiler chickens. PloS one, 12(5)(5): e0175959.e0175959.
Sugiharto, S., Yudiarti, T., Isroli, I., Widiastuti, E. and Kusumanti, E. (2017). Dietary supplementation of probiotics in poultry exposed to heat stress – a review. Annals of Animal Science, 17: 591-604.
Wang, X., Farnell, Y. Z., Peebles, E. D., Kiess, A. S., Wamsley, K. G. S. and Zhai, W. (2016). Effects of prebiotics, probiotics, and their combination on growth performance, small intestine morphology, and resident Lactobacillus of male broilers. Poultry Science, 95: 1332-1340.
Yaseen, A. T., El-Kholy, M. E. S. H., El-Razik, A., Walaa, M. and Soliman, M. H. (2014). Effect of using pomegranate peel extract as feed additive on performance, serum lipids and immunity of broiler chicks. Zagazig Veterinary Journal, 42: 87-92.