آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,228
تعداد مشاهده مقاله43,860,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,367,343
اکبری, فاطمه, دیانی, امید, شریفی حسینی, محمد مهدی, حاج علیزاده, زهره. (1403). ویژگی‌های سیلویی و ارزش غذایی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده حاوی سطوح مختلف پسماند پوست‌گیری پسته با روش برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(145), 103-118. doi: 10.22092/asj.2024.364398.2361
فاطمه اکبری; امید دیانی; محمد مهدی شریفی حسینی; زهره حاج علیزاده. "ویژگی‌های سیلویی و ارزش غذایی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده حاوی سطوح مختلف پسماند پوست‌گیری پسته با روش برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 145, 1403, 103-118. doi: 10.22092/asj.2024.364398.2361
اکبری, فاطمه, دیانی, امید, شریفی حسینی, محمد مهدی, حاج علیزاده, زهره. (1403). 'ویژگی‌های سیلویی و ارزش غذایی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده حاوی سطوح مختلف پسماند پوست‌گیری پسته با روش برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(145), pp. 103-118. doi: 10.22092/asj.2024.364398.2361
اکبری, فاطمه, دیانی, امید, شریفی حسینی, محمد مهدی, حاج علیزاده, زهره. ویژگی‌های سیلویی و ارزش غذایی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده حاوی سطوح مختلف پسماند پوست‌گیری پسته با روش برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 37(145): 103-118. doi: 10.22092/asj.2024.364398.2361


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب