آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,228
تعداد مشاهده مقاله43,861,325
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,368,020
گوران شورک چالی, بردیا, جعفری خورشیدی, کاوه, قره ویسی, شهاب الدین. (1403). تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(145), 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354
بردیا گوران شورک چالی; کاوه جعفری خورشیدی; شهاب الدین قره ویسی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 145, 1403, 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354
گوران شورک چالی, بردیا, جعفری خورشیدی, کاوه, قره ویسی, شهاب الدین. (1403). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(145), pp. 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354
گوران شورک چالی, بردیا, جعفری خورشیدی, کاوه, قره ویسی, شهاب الدین. تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 37(145): 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب