ذبایح نجف آبادی, مجتبی, محمدی آذرم, حمید, طرفی موزان زاده, منصور, شهریاری, علی. (1403). اثر سطوح ویتامین E جیره غذایی بر عملکرد تولید مثل ماهی ماده شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(5), 69-76. doi: 10.22092/isfj.2025.132882
مجتبی ذبایح نجف آبادی; حمید محمدی آذرم; منصور طرفی موزان زاده; علی شهریاری. "اثر سطوح ویتامین E جیره غذایی بر عملکرد تولید مثل ماهی ماده شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 5, 1403, 69-76. doi: 10.22092/isfj.2025.132882
ذبایح نجف آبادی, مجتبی, محمدی آذرم, حمید, طرفی موزان زاده, منصور, شهریاری, علی. (1403). 'اثر سطوح ویتامین E جیره غذایی بر عملکرد تولید مثل ماهی ماده شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(5), pp. 69-76. doi: 10.22092/isfj.2025.132882
ذبایح نجف آبادی, مجتبی, محمدی آذرم, حمید, طرفی موزان زاده, منصور, شهریاری, علی. اثر سطوح ویتامین E جیره غذایی بر عملکرد تولید مثل ماهی ماده شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 33(5): 69-76. doi: 10.22092/isfj.2025.132882