آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,558
تعداد مشاهده مقاله42,483,006
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,248,095
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری. (1403). اثر فرمولاسیون و غلظت‌‌های مختلف پلی ساکارید الوان از جلبک Ulva rigida بر ویژگی‌‌های سوسیس مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(5), 27-38. doi: 10.22092/isfj.2025.132724
مهدی آل‌‌بوفتیله; سمیرا جدی; فاطمه نوغانی; صغری کمالی. "اثر فرمولاسیون و غلظت‌‌های مختلف پلی ساکارید الوان از جلبک Ulva rigida بر ویژگی‌‌های سوسیس مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 5, 1403, 27-38. doi: 10.22092/isfj.2025.132724
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری. (1403). 'اثر فرمولاسیون و غلظت‌‌های مختلف پلی ساکارید الوان از جلبک Ulva rigida بر ویژگی‌‌های سوسیس مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(5), pp. 27-38. doi: 10.22092/isfj.2025.132724
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری. اثر فرمولاسیون و غلظت‌‌های مختلف پلی ساکارید الوان از جلبک Ulva rigida بر ویژگی‌‌های سوسیس مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 33(5): 27-38. doi: 10.22092/isfj.2025.132724


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب