باقری, طاهره, صفری, رقیه. (1403). تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر شفیره کرم ابریشم (Bombyx mori) در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، فراسنجههای خونی و شاخصهای بیوشیمیایی بچه فیلماهی (Huso huso). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 119-129. doi: 10.22092/isfj.2024.132545
طاهره باقری; رقیه صفری. "تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر شفیره کرم ابریشم (Bombyx mori) در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، فراسنجههای خونی و شاخصهای بیوشیمیایی بچه فیلماهی (Huso huso)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1403, 119-129. doi: 10.22092/isfj.2024.132545
باقری, طاهره, صفری, رقیه. (1403). 'تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر شفیره کرم ابریشم (Bombyx mori) در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، فراسنجههای خونی و شاخصهای بیوشیمیایی بچه فیلماهی (Huso huso)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 119-129. doi: 10.22092/isfj.2024.132545
باقری, طاهره, صفری, رقیه. تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر شفیره کرم ابریشم (Bombyx mori) در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، فراسنجههای خونی و شاخصهای بیوشیمیایی بچه فیلماهی (Huso huso). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 33(4): 119-129. doi: 10.22092/isfj.2024.132545