آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,093
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,170
رنجبر کتی‌لته, وحید, کشاورز دیوکلایی, مجتبی, نصراله‌زاده ساروی, حسن. (1403). اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384
وحید رنجبر کتی‌لته; مجتبی کشاورز دیوکلایی; حسن نصراله‌زاده ساروی. "اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1403, 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384
رنجبر کتی‌لته, وحید, کشاورز دیوکلایی, مجتبی, نصراله‌زاده ساروی, حسن. (1403). 'اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384
رنجبر کتی‌لته, وحید, کشاورز دیوکلایی, مجتبی, نصراله‌زاده ساروی, حسن. اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 33(4): 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب