آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,839
تعداد مقالات32,222
تعداد مشاهده مقاله41,182,016
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,409,680
بصیری, شادی. (1403). توانایی جذب رطوبت چند ترکیب آبدوست در فرآوری زعفران و مقایسه با روشهای مرسوم خشک کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), 101-92. doi: 10.22092/mpt.2024.366850.1168
شادی بصیری. "توانایی جذب رطوبت چند ترکیب آبدوست در فرآوری زعفران و مقایسه با روشهای مرسوم خشک کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1403, 101-92. doi: 10.22092/mpt.2024.366850.1168
بصیری, شادی. (1403). 'توانایی جذب رطوبت چند ترکیب آبدوست در فرآوری زعفران و مقایسه با روشهای مرسوم خشک کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. 101-92. doi: 10.22092/mpt.2024.366850.1168
بصیری, شادی. توانایی جذب رطوبت چند ترکیب آبدوست در فرآوری زعفران و مقایسه با روشهای مرسوم خشک کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 6(1): 101-92. doi: 10.22092/mpt.2024.366850.1168


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب