فارابی, سید محمد وحید, صفری, رضا. (1402). تجزیهوتحلیل کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب عضله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب شیرین و لب شور با چهار نوع خوراک مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(6), 111-122. doi: 10.22092/isfj.2024.131176
سید محمد وحید فارابی; رضا صفری. "تجزیهوتحلیل کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب عضله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب شیرین و لب شور با چهار نوع خوراک مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 6, 1402, 111-122. doi: 10.22092/isfj.2024.131176
فارابی, سید محمد وحید, صفری, رضا. (1402). 'تجزیهوتحلیل کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب عضله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب شیرین و لب شور با چهار نوع خوراک مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(6), pp. 111-122. doi: 10.22092/isfj.2024.131176
فارابی, سید محمد وحید, صفری, رضا. تجزیهوتحلیل کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب عضله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب شیرین و لب شور با چهار نوع خوراک مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 32(6): 111-122. doi: 10.22092/isfj.2024.131176