آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,416,445
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,192,363
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
آزاده رستمیان; امیرعلی صادقی; احمد کریمی. "تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 140, 1402, 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). 'تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), pp. 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(140): 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب