آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,945
تعداد مشاهده مقاله45,367,152
تعداد دریافت فایل اصل مقاله66,775,206
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
آزاده رستمیان; امیرعلی صادقی; احمد کریمی. "تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 140, 1402, 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). 'تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), pp. 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(140): 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب