آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,103
تعداد مقالات34,621
تعداد مشاهده مقاله49,646,965
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,085,311
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
آزاده رستمیان; امیرعلی صادقی; احمد کریمی. "تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 140, 1402, 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). 'تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), pp. 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(140): 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب