آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,207,196
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,676,367
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
آزاده رستمیان; امیرعلی صادقی; احمد کریمی. "تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 140, 1402, 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). 'تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), pp. 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(140): 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب