- آزادواری، ح.، نعیمی، م.، قلیزاده، ع.، و نخزری مقدم، ع.، 1398. بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی سیاهدانه تحت رژیمهای مختلف رطوبتی. نشریه تولید گیاهان زراعی. 12(3): 85-100.
- بیات، ح.، مردانی، ح.، آرویی، ح.، و سلاحورزی، ی.، 1390. تأثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهالهای خیار تحت شرایط تنش خشکی. مجله پژوهشهای تولید گیاهی. 18(3): 63-76.
- پسندیپور، ا.، فرحبخش، ح.، صفاری، م .، و کرامت، ب.، 1392. اثر سالیسیلیک اسید بر برخی واکنشهای فیزیولوژیک گیاه شنبلیله تحت تنش شوری. نشریه اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی. 2(26): 215-228.
- پیرستهانوشه، ه.، امام، ی.، روستا، م ج.، و هاشمی س ا.، 1395. اثر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای بیوشیمیایی و عملکرد دانه جو رقم نصرت در شرایط تنش شوری. مجله علوم زراعی ایران. 18(3): 232-244.
- پیری، ح.، و بامری ا.،1398. برهمکنش مقادیر آب و کودهای آلی و شیمیایی بر بهرهوری آب گیاه سیر در زهک دشت سیستان. نشریه پژوهش آب در کشاورزی. 33(2): 249-263.
- سعیدی، ر.، 1401. اثر آبیاری با آب شور بر روی عملکرد عدس، در مقایسه با شرایط غیرشور کشت دیم (در قزوین). مجله تحقیقات آبوخاک ایران. 53(2): 263-275.
- سعیدی، ر.، a اثر تنش خشکی و شوری در برآورد عملکرد ذرت علوفهای از طریق تبخیر-تعرق دورهای، با استفاده از مدلهای مختلف. مجله پژوهش آب در کشاورزی. 35(2): 107-122.
- سعیدی، ر.، b جداسازی تبخیر و تعرق در کشت ذرت و بررسی پاسخ آنها به سطوح مختلف آبیاری. مجله تحقیقات آبوخاک ایران. 52(5): 1263-1273.
- سیدان، س. م.، و قدمی فیروزآبادی ع.، 1398. بهرهوری عوامل تولید محصول سیر در دو سامانه آبیاری بارانی و سطحی در استان همدان. نشریه آبیاری و زهکشی ایران. 3(13): 845-854.
- شیرمردی، ح ع.، قلیپور، ز.، جهانبازی، ح.، ایرانمنش، ی.، طالبی، م.، و محمدی، ح.، 1399. کشت موسیر در اراضی دیم رها شده و مراتع کم بازده. مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری. چاپ اول. 1-21.
- ظفری قلعهرودخانی، ب.، سلطانی، ا.، زینلی، ا.، کامکار، ب.، و فیروزفرد، م.، 1396. تأثیر تراکم بوته بر روابط آلومتریک بین ارتفاع بوته و صفات رویشی در گندم.نشریه پژوهشهای زراعی ایران. 15(2): 286-297.
- طباطبایی، س. ع.، کوچکی، ه ر، و ملاصادقی، ج.، 1392. ارزیابی تحمل به شوری ارقام جو در شرایط آزمایشگاه و مزرعه. فصلنامه فیزیولوژی گیاهان زراعی، 5(20): 87-101.
- عارفخانی، م.، خیرخواه، م.، قربانزاده نقاب، م.، و بابائیان، م.، 1396. مطالعه تأثیر وزن اولیه غده بذری و کود دامی بر زادآوری و عملکرد موسیر (Allium altissimum Regel) در شرایط آب و هوایی شیروان. نشریه بومشناسی کشاورزی. 9(3): 749-759.
- عزیزی، م.، و کامران نژاد ج.، 1397. مطالعه تأثیر شوری و بافت خاک بر عملکرد سیر (Allium sativum). دومین کنفرانس بینالمللی گیاهان دارویی، کشاورزی ارگانیک. 22 اسفند. مشهد.1- 7.
- کافی، م.، رضوان بیدختی، ش.، و سنجابی، س.، 1390. اثر زمان کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیکی گیاه موسیر(Allium altissimum Regel) در شرایط آب و هوایی مشهد. نشریه علوم باغبانی. 25(3): 310-319.
- منصوری، ح.، بنایان اول، م.، رضوانی مقدم، پ.، و لکزیان، ا.، 1393. مدیریت کوددهی نیتروژن، آبیاری و تراکم کاشت در گیاه دارویی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium) با استفاده از روش بهینهسازی مرکب مرکزی. ویژه نامه نشریه دانش کشاورزی و تولید پایدار. 41-60.
- نقاشی، ع. م.، رستمی، م.، و قبولی، م.، 1399. تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک موسیر. ششمین کنفرانس ایدههای نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری. شهریور. تهران. 1-7.
- Allen, R. G., Pereira, L. S., Raes, D., and M., Smith. 1998. Crop evapotranspiration. Guidelines for computing crop water requirements. FAO irrigation and drainage paper No.56, 1-326.
- Barile, E., Capasso, R., Izzo, A A., Lanzotti, V., Sajjadi, S. E., and Zolfaghari, B., 2005. Structureactivity relationships for saponins from Allium hirtifolium and Allium elburzense and their antispasmodic activity. Planta Medica. 71: 1010-1018.
- Biareh, V., Shekari, F., Sayfzadeh, S., Zakerin, H., Hadidi, E., Beltrao, J G T., and Mastinu, A., 2022. Physiological and qualitative response of Cucurbita pepo L. to salicylic acid under controlled water stress conditions. Horticulturae. 8: 79.
- Doorenbos, J., and Kassam, A K., 1979. Yield response to water. Irrigation and Drainage Paper 33. FAO, United Nations, Rome. 176 p.
- Fasihzadeh, S., Lorigooini, Z., and Jivad, N., 2016. Chemical constituents of Allium stipitatum regel (Persian shallot) essential oil. Journal of Der Pharmacia. 8(1): 175-180
- Gunes, Y., Inal, A., Alpaslan, M., Eraslan, F., Bagci, E G, and Cicek, G N., 2007. Salicylic acid induced changes on some physiological parameters symptomatic for oxidative stress and mineral nutrition in maize (Zea maysL.) grown under salinity. Journal of plant physiology, 164: 728-736.
- Gupta, U S., 2005. Physiology of stressed crops; (Vol. ІІ) Nutrient relations. Science Publishers, Inc. 253 p.
- Han, J R., 1973. Visual qualification of wheat development. Journal of Agron. 65:116-119.
- Hayat, S., Hasan, S A., Fariduddin, Q., and Ahmad, A., 2008. Growth of tomato in response to salisylic asid under water stress. Journal of plant interact. 3: 297-304.
- Kadayifci, A., Tuylu, G İ., Ucar, Y., and Cakmak, B., 2005. Crop water use of onion (Allium cepa L.) in Turkey. Journal of Agricultural water management. 72(1): 59–68.
- Kingsbury, R W., Epstein, E, and Pearcy, R W., 1984. Physiological responses to salinity in selected lines of wheat. Journal of plant physiology, 74: 417-423.
- Kiremit, M S, and Arslan, H., 2016. Effects of irrigation water salinity on drainage water salinity, evapotranspiration, and other leek (Allium porrum L.) plant parameters. Journal of scientia horticulturae. 201: 211–217
- Koo, Y M., Heo, A Y., and Choi, H W., 2020. Salicylic acid as a safe plant protector and growth regulator. Plant. Pathol. 36: 1–10
- Maas, E V., and Grattan, S R., 1999. Crop yields as affected by salinity. In: Agricultural drainage agronomy monograph. 55-108.
- Saeidi, R., Ramezani Etedali, H., Sotoodenia, A., Kaviani, A., and Nazari, B., 2021. Salinity and fertility stresses modifies and readily available water coefficients in maize (Case study: Qazvin region). Journal of irrigation science. 39: 299- 313.
- Senaratna, T., Touchell, D., Bunn, E., and Dixon. K., 1999. Acetyl salicylic acid(Aspirin) and salicylic acid induce multiple stress tolerance in bean and tomato Plant growth regulation. 30: 157-161.
- Tasgin, E., Atici, O., Nalbantoglou, B., and L Popova, P., 2006. Effects of salicylic acid and cold treatments on protein levels and on the activities of antioxidants enzymes in the apoplast of winter wheat leaves. Phytochemistry. 67: 710-15.
- Tavakkoli, E., Rengasamy, P., and McDonald, G K., 2010. High concentrations of Na+ and Cl– ions in soil solution have simultaneous detrimental effects on growth of faba bean under salinity stress. Journal of experimental botany, 61: 4449-4459.
- Turhan, M S., Kuscu, H., Özmen, N., and Demir, A O., 2014.The effect of different salinity levels on the yield andsome quality parameters of garlic (Allium sativum L.).Journal of agricultural sciences. 20: 280–287.
- Yousefvand, P., Sohrabi, Y., Heidari, G., Weisany, W., and Mastinu, A., 2022. Salicylic acid stimulates defense systems in allium hirtifolium grown under water deficit stress. Journal of 27: 1-23.
- Yuliani, F., 2017. Respon morfologi dan fisiologi tanaman bawang merah (Allium cepa L.) Terhadap cekaman salinitas. Institut Pertanian Bogor, Bogor, Indonesia.
|