آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,912
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,128
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. (1402). Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats. سامانه مدیریت نشریات علمی, 78(6), 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
A Zahedi; A Saravy; M Poorghasemi. "Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats". سامانه مدیریت نشریات علمی, 78, 6, 1402, 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. (1402). 'Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats', سامانه مدیریت نشریات علمی, 78(6), pp. 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 78(6): 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب