آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,923
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,031
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. (1402). Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats. سامانه مدیریت نشریات علمی, 78(6), 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
A Zahedi; A Saravy; M Poorghasemi. "Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats". سامانه مدیریت نشریات علمی, 78, 6, 1402, 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. (1402). 'Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats', سامانه مدیریت نشریات علمی, 78(6), pp. 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 78(6): 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب