آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,784,846
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,710,220
افضلی گروه, هوشنگ, آزاد شهرکی, فرزاد, رستمی, محمدعلی, درویشی, داود. (1401). مقایسه و ارزیابی روش‌های خندان کردن پسته از نظر خواص فیزیکوشیمیایی محصول طی مدت انبارمانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(84), 17-38. doi: 10.22092/amsr.2023.359711.1426
هوشنگ افضلی گروه; فرزاد آزاد شهرکی; محمدعلی رستمی; داود درویشی. "مقایسه و ارزیابی روش‌های خندان کردن پسته از نظر خواص فیزیکوشیمیایی محصول طی مدت انبارمانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 84, 1401, 17-38. doi: 10.22092/amsr.2023.359711.1426
افضلی گروه, هوشنگ, آزاد شهرکی, فرزاد, رستمی, محمدعلی, درویشی, داود. (1401). 'مقایسه و ارزیابی روش‌های خندان کردن پسته از نظر خواص فیزیکوشیمیایی محصول طی مدت انبارمانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(84), pp. 17-38. doi: 10.22092/amsr.2023.359711.1426
افضلی گروه, هوشنگ, آزاد شهرکی, فرزاد, رستمی, محمدعلی, درویشی, داود. مقایسه و ارزیابی روش‌های خندان کردن پسته از نظر خواص فیزیکوشیمیایی محصول طی مدت انبارمانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 23(84): 17-38. doi: 10.22092/amsr.2023.359711.1426


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب