خوری ع. محمدی ثانی ع و خوری م. (1397). بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. مجله علوم و صنایع غذائی. شماره 81 ، صص 236-229.
استاندارد ملی ایران شماره 366 : سال (1371) " اندازه گیری میزان چربی شیر به روش ژربر.
استاندارد ملی ایران 2406 : سال (1380) میکروبیولوژی شیر و فرآورده های آن-ویژگی ها و روش های آزمون.
سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1385). شیر و فرآوردههای آن – تعیین اسیدیته و pH روش آزمون. استاندارد ملی ایران شماره 2852.
سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1344). استاندارد ملی ایران شماره 639.
سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1393). میکروبیولوژی زنجیره غذایی-روش جامع برای شمارش میکروارگانیسم ها-قسمت 1- شمارش کلنی در 30درجه سانتی گراد با استفاده از روش کشت آمیخته. استاندارد ملی ایران شماره 5272.
سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1386). شیر و فراورده های آن-شمارش واحدهای تشکیل دهنده کلنی کپک و یا مخمر- شمارش کلنی در پلیت در دمای 25 درجه سانتیگراد. استاندارد ملی ایران شماره 10154.
کارگر م و قاسمی ع. (1390) . بررسی میزان شیوع و مقاومـت آنتـی بیـوتیکی لیسـتریا مونوسـیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 .مجله علوم غذایی و تغذیه، سال هشتم، شـماره 3 ،صص: 77- 72.
نوروز بابائی ح. محمدی ثانی ع. رضائی س و حاجی محمودی م. (1394). بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1 در پنیرهای سفید و پروبیوتیک. نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی. سال هفتم. شماره ی دوم. صص 66-59.
نوروزی ج. ندیوسفی ج. کارگر مـوخر ر و احمـدی جبلـی م. (1382). جداسـازی لیسـتریا مونوسیتوژنز از پنیر با استفاده از روش غنی سازی در سرما و مشـاهده بـاکتری در کشـت سـلولی هـلا . مجلـه علـوم پزشکی دانشگاه رفسنجان، جلد دوم ، شماره 2، صص 87-82.
Alewijn M, Sliwinski E and Wouters J.T.M. )2005(. Production of fat-derived (flavour) compounds during ripening of Gouda cheese. International Dairy Journal.15(6):733-740.
Allen H. K, Trachsel J, Looft T and Casey T. )2014(. Finding alternatives to antibiotics. Annals of the New York Academy of Sciences. 1323(1): 91-100
AOAC.(2005). Official Method of Analysis of AOAC International. 18th ed. AOAC international, Gaithersburg, USA.
Basyigit Kılıç G, Kuleashan H, Eralp I and Karahan A. )2009(. Manufacture of Turkish Beyaz cheese added with probiotic strains. LWT - Food Science and Technology. 42(5): 1003-1008.
Brooks G.F, Carroll K.C, Butel J.C, Morse S.A and Mietzaner T.A. )2013). Jawetz, Melnick & Adelberg’s Medical Microbilogy. 25th Edition McGraw-Hill Companiesm. pp. 187–195.
Buffa M.N, Trujillo A.J and Guamis B.(2001). Changes in textural, microstructural and colour characteristics during ripening of cheeses made from raw, pasteurized or high-pressure-treated goats' milk. 11(11):927-934
Cavicchioli R, Charlton T, Ertan H, Mohd Omar S, Siddiqui K.S and Williams T.J. (2011). Biotechnological uses of enzymes from psychrophiles. Micribial Biotechnology. 4(4):449-460.
Célia C, Silva G and Ribeiro C. (2018). Application of Bacteriocins and Protective Cultures in Dairy Food Preservation. Frontiers in Microbiology. 9: 594-611.
Cichoski A.J,Valduga E, Teresa V and Tomadijo M. (2002). Characterization of Prato cheese, a Brazilian semi-hard cow variety: Evolution of physico-chemical parameters and mineral composition during ripening. Food Control .13(4): 329-336.
De Buyser M.L, Dufour B, Maire M and Lafarge V. (2001). Implication of milk and milk products in food-borne diseases in France and in different industrialized countries. International Journal of Food Microbiology. 67:1-17.
Gebra C, Riberio M, Chaves K, Gandara A and Gigante M. (2015). Effectiveness of different methodologies for the selective enumeration of Lactobacillus acidophilus La5 from yoghurt and Prato cheese. Food Science and Technology. 64 :508-513.
Jones Grant S and D’Orazio S. E. F. (2014). Listeria monocytogenes: Cultivation and Laboratory Maintenance. NIH Public Access. 859: 1–9.
Hashemi M, Azar M and Mazlumi M.T. (2009). Effect of commercial adjunct lactobacilli on biochemical and sensory characteristics of Iranian white-brined cheese, International Journal of Dairy Technology, 62: 48-55.
Kanawjia S. K, Rajesh P and Singh S. (1995). Flavour, chemical and textural profile changes in accelerated ripened Gouda cheese. LWT - Food Science and Technology. 28( 6): 577-583.
Loncarevic S, Danielsson M. L and Tham W. (1995). Occurrence of Listeria monocytogenes in soft and semi-soft cheeses in retail outlets in Sweden. International Journal of Food Microbiology. 26(2): 245-250.
Macedo A.C, Malcata F.X. (1996). Changes in the major free fatty acids in Serra cheese throughout ripening. International Dairy Journal.6:1087-1097.
Maisnier-Patin S, Deschamps N, Tatini S.R and Richard J. (1992). Inhibition of Listeria monocytogenes in Camembert cheese made with a nisin-producing starter. Lait. 72: 249-263.
Messens W,Van Camp J and Dewettinck K. (2003). High pressure processing to improve dairy product quality, Dairy processing and Improving quality. Woodhead Publishing Ltd, Cambridge. pp. 310-328.
Mirzaei M, Mirdamadi S, Ehsani MR, Aminlari M and Hosseini E. (2015). Purification and identification of antioxidant and ACE inhibitory peptide from Saccharomyces cerevisiae protein hydrolysate. Journsl of Functionsl Foods. 19: 259-268.
Mills S, Ross R.P and Hill C. (2017). Bacteriocins and bacteriophage; a narrow-minded approach to food and gut microbiology. FEMS Microbiology Reviews. 41:129–153.
Nassar W.S,Elbarbary H.A, Ibrahim E, Mohammed H.A and Ibrahim M. I. (2018). A new trial in Egypt to detoxify AFM1 in UHT milk by lactobacilli and their bacteriocins. Alexandria Journal for Veterinary Sciences. 59(1):60-67.
Perez RH.. Zend T and Sonomoto K. (2014). Novel bacteriocins from lactic acid bacteria (LAB): various structures and applications. Microbial Cell Factory. 13(Suppl): S3.
O'Connor P.M, Kuniyoshi T.M, Oliveira R, Hill C, Ross R and Cotter P. (2020). Antimicrobials for food and feed: a bacteriocin perspective. Current Opinion in Biotechnology .61:160-167
Seifu E, Buys E.M and Donkin E.F. (2005). Significance of the lactoperoxidase system in the dairy industry and its potential applications: A review. Trends Food Science Technology. 16: 137-154.
Sezer Ç, Güven A, Oral N.B and Vatansever L. (2013). Detoxification of aflatoxin B1 by bacteriocins and bacteriocinogenic lactic acid bacteria. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences. 37(5):594-601.
Shah N.P. (2000). Some beneficial effects of probiotic bacteria. Bioscience Microflora, 19: 99-106.
Shakeel U.R, Drake M.A and Farkye N.Y. (2008). Differences Between Cheddar Cheese Manufactured by the Milled-Curd and Stirred-Curd Methods Using Different Commercial Starters. Journal of Dairy Science. 91(1):76-84.
Simon P, Delsaut P, Lafontain M, Moreler R and Nicot T. (1998). Automated columm- switching high-performance liquid chromatography for the determination of aflatoxin M1. Journal of chromatography. 712: 95-104.
Yilmaztekin M, O¨zer B.H and Atasoy F. (2004). Survival of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-02 in white-brined cheese. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 55(1):53-60.
Zhang L, García-Cano I and Jiménez-Flores R. (2020). Effect of milk phospholipids on the growth and cryotolerance of lactic acid bacteria cultured and stored in acid whey-based media. Journal of the American Dairy Science Association. 1( 2): 36-40.