صحرائی، م.، قنبری، الف.، کرمی، ر.، لطفالهیان، ه.، یعقوبفر، الف.، شکوری، م و ابرغانی، ا. (1396). ارزیابی اثرات استفاده از مولتیآنزیم در جیرههای حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد، کیفیت لاشه و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). دوره 30، شماره 115، ص. ص. 54-37.
علیپناه، ع. و ساکی، ع. (1382). اثرضایعات بوجاری گندم بر عملکرد جوجههای گوشتی. پایان نامه کارشناسی ارشد.گروه علوم دامی، دانشگاه بوعلی سینا همدان.
علیزاده قمصری، ا.م.، حسینی، س.ع. (1399). تعیین سطح بهینه دانه تاجخروس در جیره پلت شده جوجههای گوشتی بر مبنای روش تصمیمگیری چند شاخصی و شاخص تولید. پژوهشهای تولیدات دامی، دوره 11، شماره 27، صص. 8-1.
علیزاده قمصری، ا.م.، حسینی، س.ع.، شریعتمداری، ف.، توکلی، م. و لطف الهیان، ه. (1398). تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجههای گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی. نشریه علوم دامی ایران. دوره 50، شماره 2، ص ص. 157-149.
قیصری، ع.، بهادران، ر. و تدینفر، س. (1382). تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. دوره 7، شماره 2، ص. ص. 170-161.
کارگروه آموزش، تحقیق و توسعه مرغ لاین آرین. (1399). راهنمای پرورش جوجه گوشتی آرین. کمیته ملی احیای مرغ لاین آرین. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی.
مظهری، م.، گلیان، ا. و کرمانشاهی، ح. (1392). استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی، نشریه پژوهش های علوم دامی ایران. دوره 5، شماره 2، ص ص. 94-84.
AOAC (2005). Official Methods of Analysis. 18th ed. Association of Official Analytical Chemists, Washington DC, USA.
Ahmadi, K. and Karimov, T. (2010a). A Study on wheat middling’s usage on broilers performances. Australian Journal of Basic and Applied Sciences. 4: 5642-5648.
Ahmadi, K. and Karimov, T. (2010b). A study on wheat middlings’s usage on Turkey’s performances. Australian Journal of Basic and Applied Sciences. 4: 5630-5635.
Ahmadi, K. and Amini, B. (2014). Determination of chemical composition and suitable level of wheat middling’s in broiler diets. International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences. 4: 454-459.
Audren, G.P., Classen, H.L., Scwean, K.V. and Racz, V. (2002). Nutritional value of wheat screening to broiler chickens. Journal of Animal science. 54: 761-766.
Jacob, J. (2016). Wheat in poultry diets. Extension service of University of Kentucky. Available at: https://poultry.extension.org/articles/feeds-and-feeding-of-poultry/feed-ingredients-for-poultry/cereals-in-poultry-diets/wheat-in-poultry-diets. [accessed on 2021/08/31].
Bennett, C. (2002). Manitoba Agriculture, Food and Rural Initiatives. Nutrition Update. 13:1.
Hosseini, S.A., Mahdavi, A., Lotfollahian, H., Mohiti-Asli, M., Rezapourian, E., Meimandipour, A. and Alemi, F. (2012). Determination of energy equivalent value of Natuzyme P in corn and soybean based diet by multi attribute decision making. In: proceeding of the 1st International Conference on Animal Nutrition and Environment. Khon Kaen, Thailand, p. 799-802.
Laudadio, V., Modugno, G.D., Laporta, L. and Tufarelli, V. (2010). Wheat-middlings in poultry diet and its effect on broiler performance. In: Proceedings of the 2nd Workshop Feed-to-Food FP7 REGPOT-3. XIV International Symposium feed technology, Novi Sad, Serbia, 19-21 October, pp.41-44. ref.7.
Laudadio, V. and Tufarelli, V. (2012). Effect of treated field pea (Pisum sativum L. cv Spirale) as substitute for soybean meal in a wheat middling-based diet on egg production and quality of early laying brown hens. Archiv fur Geflugelkunde, 76: 1-5.
Marcu, A., Vacaru-Opriş, I., Dumitrescu, G., Petculescu Ciochină, L., Marcu, A., Nicula, M., Peţ, I., Dronca, D., Kelciov, B. and Mariş, C. (2013). The influence of genetics on economic efficiency of broiler chickens growth. Animal Science and Biotechnologies. 46(2): 339-346.
National Research Council. (1994). Nutrient Requirements of Poultry. 9th Revised edition. National Academy Press, Washington, DC. pp. 61-77.
Rostango, H.S., Aalbino, L.F.T., Donzele, J.L., Gomez, P.C., Oliveria, R.F.D., Lopes, D.C., Ferreira, A.S., Barreto, S.L.T. and Euclides, R.F. (2011). Brazalian Tables for Poultry and Swine. 3th edition. Universidade Federal de Vicosa, Departamento de Zootecnia, Mato Grosso do Sul, Brazil.
Saleh, A.A., Elnagar, A.M., Eid, Y.Z., Ebeid, T.A. and Amber, K.A. (2021). Effect of feeding wheat middlings and calcium lignosulfonate as pellet binders on pellet quality, growth performance, and lipid peroxidation in broiler chickens. Veterinary Medicine and Science, 7: 194-203.
SAS (2003) SAS/STAT Users Guide: Version 9.1 edition. SAS Institute Inc., Cary, NC.
Smits, C.H.M. and Anininson, G. (1996). Non starch plant polysaccharides in broiler nutrition, towards a physiologically valid approach to their determination. World's Poultry Science Journal. 52: 203-221.
Tufarelli, V., Khan, R.U. and Laudadio, V. (2011). Feeding of wheat middlings in lamb total mixed rations: Effects on growth performance and carcass traits. Animal Feed Science and Technology. 17: 130-135.