دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
محمدشاهین دانشمندی; امیرحسین دوستگان; علی میرزایی; رضا ناصح. "روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1401, 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). 'روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 4(2): 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.