آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,975
تعداد مقالات33,408
تعداد مشاهده مقاله43,900,992
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,403,492
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
محمدشاهین دانشمندی; امیرحسین دوستگان; علی میرزایی; رضا ناصح. "روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1401, 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). 'روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 4(2): 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب