پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
فراز پنجوینی; کوروش سروی مغانلو; راحله طهماسبی; احمد ایمانی. "تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1401, 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). 'تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(3): 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.