آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,909
تعداد مقالات32,812
تعداد مشاهده مقاله43,137,203
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,711,240
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
فراز پنجوینی; کوروش سروی مغانلو; راحله طهماسبی; احمد ایمانی. "تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1401, 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). 'تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(3): 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب