• اشرفی، م.، چهارسوقی، س.ک. (1390). معیارهای انتخاب تأمینکننده پایدار. دومین کنفرانس بینالمللی و چهارمین کنفرانس ملی لجستیک و زنجیره تأمین، تهران، مؤسسه همایش صنعت.
• ابراهیمپور ازبری، م.، مرادی، م.، و مؤمنه، م. (1396). نقش فشار مشتری و نوآور بودن بر فعالیتهای مدیریت زنجیره تأمین پایدار و مزیت رقابتی پایدار. مطالعات مدیریت صنعتی، سال15، شماره47، صص 121-150.
• الفت، ل.، و مزروعی نصرآبادی، ا. (1393). مدلی جهت اندازهگیری پایداری زنجیره تأمین مورد مطالعه: صنعت فرش ماشینی ایران. مجله علوم مدیریت ایران، سال 9، شماره33، صص 46-29.
• امیری، م.، منصوری محمدآبادی، س.، شعبانی، ا.، و محمدی، خ. (1395). تحلیلی بر عوامل مؤثر بر عملکرد زنجیره تأمین با رویکرد تلفیقی تحلیل عاملی تأییدی و تاپسیس فازی شرکتهای صنایع غذایی شهرک صنعتی شیراز. فصلنامه علمی مدیریت زنجیره تأمین، دوره18، شماره 54، صص16-4 .
• ایمان، م. ت.، و نوشادی،م.ر. (1390). تحلیل محتوای کیفی. فصلنامه پژوهش، سال3، شماره2، پیاپی6، صص 44-15.
• باورصاد، ب.، نیلی احمدآبادی، م.، و بیرانوند، ط. (1397). ارائه مدل مدیریت زنجیره تأمین پایدار در صنایع دریایی مطالعه موردی: سازمان صنایع دریایی. فصلنامه آموزش علوم دریایی، دوره5 ، شماره1، پیاپی12، صص40-29.
• پورسعید، ع. (1399). ارزیابی نظامهای بهرهبرداری در جهت پایداری زیستمحیطی فعالیتهای کشاورزی استان ایلام. تعاون و کشاورزی، دوره9، شماره 36، صص160-141.
• حسنی، س.ر.، جعفرنژاد چقوشی، ا.، صفری، ح. و مهرگان، م.ر. (1398). طراحی زنجیره تأمین پایدار با تأکید بر عوامل رفتاری برای مواد غذایی استان کرمانشاه. فصلنامه مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سال چهاردهم، شماره 48، صص 73-61.
• خاتمی فیروزآبادی، س.م.ع.، الفت، ل.، و دولابی، س. (1395). انتخاب تأمینکنندگان در زنجیره تأمین پایدار با استفاده از تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه فازی(مطالعه موردی: صنعت قطعهسازی). فصلنامه مهندسی تصمیم، سال1، شماره3، صص 7-38.
• خسرویپور، ب.، و شعیبی، ع. (1399). مدیریت زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، مفهوم و راهبردها. دوماهنامه علمی _ تخصصی مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه، سال5، شماره5، پیاپی 25، صص76-69.
• رعیتپیشه، س.، احمدیکهنعلی، ر.، و عباسی، م. (1397). بهکارگیری رویکرد ترکیبی، کیفی و تصمیمگیری چندمعیاره بهمنظور ارائه مدل زنجیره تأمین پایدار در صنایع پتروشیمی. فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی، سال 16، شماره51، صص 145-180.
• رنجبر، ه.، حقدوست، ع.ا.، صلصالی، م.، خوشدل، ع.، سلیمانی، م.ع.، و بهرامی، ن. (1391). نمونهگیری در پژوهشهای کیفی: راهنمایی برای شروع. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سال10، شماره3، صص 238-250. • رضایی، ب.؛ نادری، ن. و رستمی، س. (1397). توسعه کارآفرینی سبز در راستای پیشبرد توسعه پایدار با تکیه بر کشاورزی ارگانیک، محصول سالم و کشاورزی دقیق. نشریه کارآفرینی در کشاورزی، جلد پنجم، شماره دوم، صص 16-1.
• زارعی، م.، و مطیعی، ن.، و کلانتری، خ. (1398). شناسایی و تحلیل مؤلفه های بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی در استان همدان از دیدگاه تولیدکنندگان. اقتصاد کشاورزی و توسعه، دوره 27، شماره 107، صص 259-239.
• صادقی مقدم، م.ر.، صفری، ح.، و احمدی نوذری، م. (1394). اندازهگیری ﭘﺎﻳﺪاری زﻧﺠﻴﺮه ﺗﺄﻣﻴﻦ ﺧﺪﻣﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻴﺴﺘﻢ اﺳﺘﻨﺘﺎج ﻓﺎزی چندمرحلهای/ ﭼﻨﺪﺑﺨﺸﻲ(مطالعه ﻣﻮردی: ﺑﺎﻧﻚ ﭘﺎرﺳﻴﺎن). فصلنامه مدیریت صنعتی، سال7، شماره3، صص 533-562.
• صیادی تورانلو، ح.، میرغفوری، س.ح.، یاوری، م.ع. و ثقفی، س. (1399). تجزیهوتحلیل نقش مدیریت دانش در مدیریت زنجیره تأمین پایدار با رویکرد مدلسازی ساختاری تفسیری (ISM) مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی استان یزد. نشریه علمی مدیریت زنجیره تأمین، دوره 22، شماره 67، صص 66-52.
• غفاری، ه.، یونسی، ع. و رفیعی، م. (1395). تحلیل نقش سرمایه گذاری در آموزش جهت تحقق توسعه پایدار با تأکید ویژه بر آموزش محیط زیست. فصلنامه آموزش محیط زیست و توسعه پایدار، سال پنجم، شماره اول، صص 100-79.
• فضلی، ص. و امین افشار، ز. (1395). بررسی نقش محرکهای زنجیره تأمین و نقش تعدیلگری فرهنگ سازمانی در بهبود عملکرد زنجیره تأمین(مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی استان قزوین). مدیریت صنعتی، سال چهاردهم، شماره 41، صص 136-109.
• فتاحی میلاسی، ع.، و اسماعیلی، ر. (1399). بازدارندههای آموزشی توسعه پایدار کشاورزی شهرستان لردگان. فصلنامه علمی پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، دوره ، شماره 53، صص32-3.
• قاسمی، ر.ا.، علی دوستی، ع.، حسنوی، ر. و نوروزیان ریکنده، ج. (1397). شناسایی و اولویتبندی اقدامات زنجیره تأمین بشردوستانه برای تأمین مواد غذایی ضروری قبل از زمین لرزه. مدیریت صنعتی، دوره 10، شماره 1، صص 16-1.
• قاسمی، ا.ر.، رعیتپیشه، م.ع.، حدادی، ا.، و رعیتپیشه، س. (1396). شناسایی و اولویتبندی شاخصهای دخیل در پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی. علوم و تکنولوژی محیطزیست، سال19، شماره4، صص 369-382.
• قاسمی، ا.ر.، رعیتپیشه، م.ع. (1394). ارائه مدلی برای ارزیابی پایداری زنجیره تأمین با رویکرد فرا ترکیب. پژوهشنامهی مدیریت اجرایی، سال7، شماره14، صص 112-91.
• قاضی نوری، س.، الفت، ل. بامداد صوفی، ج. و احدی، و. (1399). بررسی زنجیره تأمین محصولات کشاورزی ارگانیک در ایران. مجله بین المللی مدیریت و توسعه کشاورزی، دوره 10، شماره 1، صص 85-71.
• کرمی، آ. و محمدی تمری، ز. (1396). شناسایی و اولویتبندی مخاطرههای زنجیره تأمین در شرکت شهرکهای کشاورزی استان مازندران. مجله اقتصاد کشاورزی، جلد11، شماره3، صص24-1.
• معصومی، س.، جمشیدی گیلانی، م. و اصغرپور، م.ح. (1399). شناسایی و تحلیل موانع ایجاد زنجیره تأمین صنایع مرتبط با حشرات خوراکی. علوم و فنون زنبور عسل ایران، دوره 11، شماره 21، صص 51-45.
• معصومی، س. و اصغرپور، م.ح. (1400). واکاوی شگنندگی زنجیره ارزش کسب و کارهای کشاورزی تا ارائه راهکارهایی برای چابکی آن: مورد مطالعه صنعت زنبورداری و محصولات زنبور عسل. کارآفرینی در کشاورزی، دوره 8، شماره 2، صص 16-1.
• ملکی مینباش زرگاه، م.، ورقانی، م.، و باقری قرهباغ، ه. (1398). خلق مزیت رقابتی: واکاوی ابعاد مدیریت انسانی بر مدیریت تأمین زنجیره سبز، با نقش تعدیلگری نوجویی سبز در شرکتهای صنعتی. پژوهشنامه مدیریت اجرایی، دوره11، شماره21، صص152-129.
• موسوی، م.، و خسرویپور، ب. (1398). بررسی دانش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک(موردمطالعه سبزیکاران شهرستان باوی در استان خوزستان). علوم و تکنولوژی محیطزیست، دوره21، شماره4، صص294-279.
• ملبوبی، م. ع. حببیب پور مهربان، ف. (1397). زیستفناوری کشاورزی و سلامت غذا. مجله پژوهشهای راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دوره 3، شماره 1، صص 112-103.
• میرزایی، ع.، آزرم، ح.، نوشاد، م. و علیزاده، ب. (1400). شناسایی موانع و مسئلههای زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی. مهندسی بیوسیستم ایران، دوره 52، شماره 2، صص 285-271.
• ناظمی، ش.، و خریدار، ف. (1391). تأثیر ابعاد زنجیرهی تأمین یکپارچه بر توانمندیهای رقابتی در صنایع غذایی و آشامیدنی مشهد. فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی. سال9 ، شماره25، صص26-1.
• نامداریان، ل. و نژاد فلاطوری مقدم، ط. (1390). ارزیابی عملکرد زنجیره تأمین با نگرش فرآیندی و استراتژیک با استفاده از منطق فازی. مدیریت صنعتی، دوره 3، شماره 6، صص 170-149.
• نصیرزاده، ع.م.، و رضایی، ش. (1397). ضرورت تجزیه و تحلیل محیطی (SWOT)واگذاری باشگاههای فوتبال ایران(مطالعه موردی: باشگاههای استقلال و پرسپولیس). پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، سال7، شماره1، پیاپی25، صص 115-105.
• هاشمینژاد، آ.، غنیان، م.، عبدشاهی، ع. و خسرویپور، ب. (1399). تدوین چارچوبی برای مدیریت ریسک زنجیره تأمین نان در راستای سیاستهای کلی کشاورزی، فصلنامه سیاستهای راهبردی و کلان، دوره 8، شماره 3، صص 480-452.
• یادآور، ح.، استعلاجی، ع.، علیزاده، ن. (1389). عوامل مؤثر بر گرایش به استفاده از آبیاری قطره ای با تأکید برخدمات آموزشی- ترویجی. مطالعات برنامه ریزی سکونتگاههای انسانی، دوره 5، شماره 13، صص 158-145.
• Ahi, P. Mohamad Y. Jaber, Searcy, C (2016). A comprehensive multidimensional framework for assessing the performance of sustainable supply chains, Applied Mathematical Modelling, 40, 23–24.,10153-10166
• Abd Rahman, A., M.Y. Tay, and Y. Ab Aziz(2016). Potential of Knowledge Management as antecedence of sustainable Supply Chain Management practices. International journal of supply chain management, 5(2), 43-50.
• Bermúdez-Serrano, I. (2020). Challenges and opportunities for the development of an edible insect food industry in Latin America, 6(5), 537-556
• Chrystopher, G. and Kristallis, J. (2005). Consumerr’s willingness to pay for organic food. British Food Journal, 107:320-34
• FAO. (2012). Sustainability Assessment of Food and Agriculture systems. Rome: Natural Resources Management and Environment Department.
• Hong J., Zhang Y. and Ding, M. (2018). Sustainable supply chain management practices, supply chain dynamic capabilities, and enterprise performance. Journal of Cleaner Production, 172, 3508-3519.
• Lim, M. K., Tseng, M.-L., Tan, K. H., & Bui, T. D. (2017). Knowledge management in sustainable supply chain management: Improving performance through an interpretive structural modelling approach. Journal of cleaner production, 162:806-816.
• Mores, G.v., Finocchio, C.P.S., Barichello, R., Pedrozo, E.A., (2018). Sustainability and innovation in the Brazilian supply chain of green plastic. Journal of Cleaner Production, 177, 12-18.
• Neutzling, D.M., Land, A., Seuring, S., and Nascimento, L.F.M. (2018). Linking sustainability-oriented innovation to supply chain relationship integration. Journal of Cleaner Production, 172, 3448-3458.
• Pulker, C. E., Trapp, G. S., Scott, J. A. & Pollard, C. M. (2018). Global supermarkets' corporate social responsibility commitments to public health: a content analysis. Globalisation and Health, 14 (1), 121.
• Qaim, M. (2017). Globalisation of agrifood systems and sustainable nutrition. Proceedings of the Nutrition Society, 76(1), 12-21.
• Seuring, S., and Muller, M. (2008). From a literature review to a conceptual framework for sustainable supply chain management. Journal of Cleaner Production, 16 (15): 1699-1710.
• Sharma, Y. K., Yadav, A. K., Mangla, S. K. & Patil, P. P. (2018). Ranking the success factors to improve safety and security in sustainable food supply chain management using fuzzy AHP. Materials Today: Proceedings, 5(5), 12187-12196.
• Stefanovich, N., and Stefanovich,, D .(2011). Supply Chain Performance Measurement System Based on Scorecards and Web Portals. 8(1):167-192. DOI:10.2298/CSIS090608018S
• Wittstruck, D. K. D., and Teuteberg, F. (2010). Ein Referenzmodell für das Sustainable Supply Chain Management. Zeitschrift für Management, 5(2), 141-164.
• Yazdanpanah, M., and Forouzani, M. (2015). Application of the Theory of Planned Behavior to predict Iranian students' intention to purchase organic food. Journal of Cleaner Production, 1-11.
• Zhu, Q., Sarkis,J., & Lai,K.(2013).Institutional-based antecedents and performance outcomes of internal and external green supply chain management practices. Journal of Purchasing Supply management. 19, 106–117.