• اشرفی ریزی،ح.، رمضانی،ا.، آقاجانی،ح. و کاظمپور،ز. (1393). بررسی میزان سواد رسانهای و اطلاعاتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان. نشریه نظامها و خدمات اطلاعاتی. دوره2، شماره2، پیاپی6. صفحه 34-17.
• اسمعیل پونکی،ا.و اسمعیلی گیوی،م.ر. و فهیمنیا، ف. (1395). سواد رسانهای و سواد اطلاعاتی و تأثیر آنها بر قابلیتهای کارآفرینی. تعامل انسان و اطلاعات. جلد2، شماره4. صفحه78-64.
• بینشیان، ب.، زرهساز،م. و محمدحسنی، ن. (1399). نقش سواد اطلاعاتی در بهرهگیری از رویکردهای متنوع تدریس برای معلمان مقطع ابتدایی. پژوهشنامه کتابداری و اطلاعرسانی. جلد10، شماره1، صفحه 223-205.
• پندپذیر،م. و چشمهسهرابی،م. (1389). بررسی سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر اساس مدل شش مهارت بزرگ آیزنبرگ و برکویتز. فصلنامه علمی-پژوهشی نهاد کتابخانههای عمومی کشور. دوره16، شماره2، پیاپی61. صفحه137-115.
• حسینی لرگانی،س.م. و عبدالملکی، ج. (1396). رابطه سواد اطلاعاتی معلمان با اثربخشی مدارس هوشمند. فصلنامه روانشناسی تربیتی.سال8، شماره4، پیاپی32، صفحه119-104.
• حسینی،س.م.، فرجاله حسینی، س.ج. و سلیمانپور،م.ر. (1388). عوامل مؤثر بر کارآفرینی دانشجویان دانشکدههای کشاورزی استان تهران. فصلنامه علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران. جلد5، شماره2. صفحه111-101.
• دیزجی، م. و زینی، م . (1397). بررسی تأثیر آموزش های دانشگاهی بر توسعه مهارت های کارآفرینی زنان. رشد فناوری. جلد15، شماره57. صفحه 42-34.
• سیامک، م. (1388). تأثیر محیط دانشگاهی بر سواد اطلاعاتی دانشجویان کاردانی کتابداری و اطلاعرسانی. فصلنامه کتاب. شماره84. صفحه 71-55.
• شیری،ن.ا.، میرکزاده،ع.ا.و زرافشانی،ک. (1396). ارتقا رفتار کارآفرینی در میان دانشجویان کشاورزی: رویکرد دو مرحلهای برای مدلسازی معادلات ساختاری. مجله مدیریت کشاورزی و توسعه. سال7، شماره2و صفحه222-211.
• صابری تنسوان،م.، شریفزاده،م.ش.، عبداللهزاده،غ.ح.و پهلوانی، م.ه. (1400). نقش فرصتهای یادگیری ژرفایی بر توسعه قابلیتهای کارآفرینانه دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. فصلنامه علمی پژوهش در مدیریت و آموزش کشاورزی. شماره56. صفحه128-110.
• عزیزی خالخیلی،ت. و منتیزاده، م. (1399). شغل فارغالتحصیلان کشاورزی: تحلیل نگرش دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری. فصلنامه راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی. سال6، شماره12. صفحه 34-22.
• کریمی،س. (1395). تأثیر آموزش کارآفرینی و مزایای آن بر قصد کارآفرینی دانشجویان کشاورزی در دانشگاه-های غرب ایران. مجله آموزش کشاورزی و تحقیقات کاربردی. سال8، شماره38. صفحه51-65.
• کدخدا، س. و ناستیزایی،ن. (1400). ارتباط سواد اطلاعاتی معلمان با نگرش به یادگیری مجازی در دوره پاندمی کووید 19. نشریه علمی فناوری آموزش. جلد16، شماره1. صفحه 146-135.
• مجلل،م.ع.،اسدزاده،س. و نورانی، ا. (1397). بررسی تأثیر سواد اطلاعاتی معلمان بر یادگیری مبتنی بر وب دانش آموزان دوره ابتدایی شهرستان مراغه. فصلنامه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در علوم تربیتی. سال8، شماره3. صفحه 192-169.
• موحدی، ر.، گلی، ف. و یوسفی محمدی، م. (1395). توسعه آموزش عالی کشاورزی با تأکید بر کارآفرینی پایدار.
• کارآفرینی در کشاورزی. سال3، شماره1. صفحه 77-55.
• مقدسزاده، ح.، یمین فیروز، م. و علی محمدی، خ. (1395). بررسی رابطه مهارتهای سواد اطلاعاتی با اثربخشی معلمان: مطالعه موردی معلمان مقطع ابتدایی شهر ساری. جلد6، شماره1، صفحه320-306.
• میرزاصفی، ا.، رجاییپور،س. و جمشیدیان، ع.ر. (1390). رابطه بین سواد اطلاعاتی و قابلیتهای کارآفرینی دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان. کتابداری و اطلاعرسانی. جلد14، شماره1. صفحه 268-241.
• مختاری دینانی،م. و ططری،س. (1397). ارتباط بین سواد اطلاعاتی و قابلیت کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته علوم ورزشی در دانشگاههای شهر تهران. پژوهش در ورزش تربیتی. شماره15. صفحه116-95.
• مهدیزاده، ح.، شری،ن.ا. و خوشمرام،م. (1399). قابلیت تشخیص فرصتهای کارآفرینی در بین دانشجویان کشاورزی دانشگاه ایلام. راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی. سال7، شماره13. صفحه86-78.
• نوروزی، ع. (1399). عاملهای مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان کشاورزی مرکزهای آموزش کشاورزی. فصلنامه علمی پژوهش مدیریت و آموزش کشاورزی. شماره55. صفحه136-122.
• نوروزی،ا.، روحانی،ح.، بخشی جهرمی،ا.و تیموری،م. (1397). عوامل مؤثر بر توسعه مهارتهای کارافرین دانشجویان مرکز آموزشی جهاد. مجله راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی. سال5، شماره9. صفحه1-9.
• هاشمزاده، م.ج. یاری، ش. (1389). توسعه سواد اطلاعاتی در آموزش عالی کشور: شناسایی عوامل مؤثر. فصلنامه کتاب. شماره82. صفحه 131-111.
• یزدانی،ف. و موسوی، س.م. (1396). شناسایی وضعیت مهارتهای سواد اطلاعاتی معلمان ابتدایی ناحیه سه شهرستان کرمانشاه. فصلنامه دانششناسی(علوم کتابداری و اطلاعرسانی و فناوری اطلاعات). سال 10، شماره37. صفحه 108-95.
• Association of Library and Research Faculties. (2003). Guidelines for educational programs in college libraries. (A. H. Ghasemi & F. Danesh, translators). Available at: http://www.ala.org/ala/mgrps/divs/acrl/standards/is_al farsi. pdf. (30 Dec 2015).
• Al-Fraihat D., Joy M. and Sinclair J. (2019). Evaluating E-learning systems success: An empirical study. Computers in Human Behavior. 102: 67-86.
• Begum, D. (2012). Promoting media and information literacy: A case study of Bangladesh public sector. Paper presented at the International Conference on Media and Information Literacy for Knowledge Societies. Moscow, Russian Federation.
• Cidral WA., Oliveira T, Di Felice M. and Aparicio M.(2018). E-learning success determinants: Brazilian empirical study. Computers and Education. 122: 273-290.
• Islami,N.N. (2019).The effect of digital literacy toward enterpreneur behaviors through students’ intention enterpreneurship on Economics Education Study Program at Jember. IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 243. IOP Publishing.
• Feast,V. (2013). Integration of information literacy skills into business courses. Reference Services Review . 31 (1): 81 - 95.
• Fraillon, J., Schulz, W. and Ainley, J. (2013). International computer and information literacy study: Assessment framework. Amsterdam: IEA.
• Freeman, J. (2012). Placing media and information literacy at the core of instruction. Paper presented at the International Conference on Media and Information Literacy for Knowledge Societies. Moscow, Russian Federation.
• Krejcim, R., Morgan, D. (1970). Determining sample size for research activities. Educational and psychological measurement, 30, 607-610.
• Linan, F., G. and N. Krueger. 2013. British and Spanish entrepreneurial intentions: A • comparative study. Revista de Economía Mundial, 33: 73-103.
• Laretive,J. (2019). Information literacy, yong learners and the role of the teacher librarian. Journal of the Australian library and information Association. 68(3). 225-235.
• Smith, A. B. (2004). Changing external conditions (require). High levels of entrepreneurship in Agriculture. In W. Bokelman (2004). Act a Horticulture No. 655. Proceedings of the 15th International Symposium on Horticultural Economics and Management, Berlin, Germany.
• Tuamsuk, K. (2013). Information literacy instruction in higher education. Social and Behavioral Sciences, 73, 145-150.
• Zor,A. and Toner,J. (2022). Information Literacy behavior and practice: An Assessment of under graduate students at Ada colleage of Education. Journal of library Ad minis tration, 62(1). 132-151.