بایبوردی, احمد, ملکوتی, محمدجعفر, سماوات, سعید. (1384). بررسی تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر خواص کمی و کیفی دو رقم پیاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 181-192. doi: 10.22092/ijsr.2006.127448
احمد بایبوردی; محمدجعفر ملکوتی; سعید سماوات. "بررسی تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر خواص کمی و کیفی دو رقم پیاز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1384, 181-192. doi: 10.22092/ijsr.2006.127448
بایبوردی, احمد, ملکوتی, محمدجعفر, سماوات, سعید. (1384). 'بررسی تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر خواص کمی و کیفی دو رقم پیاز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 181-192. doi: 10.22092/ijsr.2006.127448
بایبوردی, احمد, ملکوتی, محمدجعفر, سماوات, سعید. بررسی تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر خواص کمی و کیفی دو رقم پیاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 19(2): 181-192. doi: 10.22092/ijsr.2006.127448


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.