احمدی چناربن, حسین, موحد, سارا. (1400). تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 157-168. doi: 10.22092/fooder.2020.128101.1241
حسین احمدی چناربن; سارا موحد. "تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1400, 157-168. doi: 10.22092/fooder.2020.128101.1241
احمدی چناربن, حسین, موحد, سارا. (1400). 'تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 157-168. doi: 10.22092/fooder.2020.128101.1241
احمدی چناربن, حسین, موحد, سارا. تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(1): 157-168. doi: 10.22092/fooder.2020.128101.1241


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.