بایبوردی, احمد, ملکوتی, محمدجعفر. (1386). بررسی تأثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 33-43. doi: 10.22092/ijsr.2007.127020
احمد بایبوردی; محمدجعفر ملکوتی. "بررسی تأثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1386, 33-43. doi: 10.22092/ijsr.2007.127020
بایبوردی, احمد, ملکوتی, محمدجعفر. (1386). 'بررسی تأثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 33-43. doi: 10.22092/ijsr.2007.127020
بایبوردی, احمد, ملکوتی, محمدجعفر. بررسی تأثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 21(1): 33-43. doi: 10.22092/ijsr.2007.127020


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.