گلشن تفتی, ابوالفضل. (1400). راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(5), 19-28.
ابوالفضل گلشن تفتی. "راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 5, 1400, 19-28.
گلشن تفتی, ابوالفضل. (1400). 'راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(5), pp. 19-28.
گلشن تفتی, ابوالفضل. راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 3(5): 19-28.