آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها2,784
تعداد مقالات31,679
تعداد مشاهده مقاله40,110,191
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,604,386
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. (1402). ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
محمدرضا اسدی; علی کلانتری حصاری; سید سهیل قائم مقامی; نازنین مصلح; بهناز قربان زاده; پویا عبدی. "ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 1, 1402, 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. (1402). 'ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), pp. 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(1): 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب