براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). بررسی اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد‌باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی گونه آفسنطین (Artemisia absinthium L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
محمود براتی; مجید شریفی راد; سعیده سعیدی. "بررسی اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد‌باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی گونه آفسنطین (Artemisia absinthium L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). 'بررسی اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد‌باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی گونه آفسنطین (Artemisia absinthium L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. بررسی اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد‌باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی گونه آفسنطین (Artemisia absinthium L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.