آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,904
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,023
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(3), 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
محمود براتی; مجید شریفی راد; سعیده سعیدی. "اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 38, 3, 1401, 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). 'اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(3), pp. 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 38(3): 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب