کهزادیان, مریم, فدائی نوغانی, وجیهه. (1400). اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 123-140. doi: 10.22092/fooder.2022.343631.1278
مریم کهزادیان; وجیهه فدائی نوغانی. "اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1400, 123-140. doi: 10.22092/fooder.2022.343631.1278
کهزادیان, مریم, فدائی نوغانی, وجیهه. (1400). 'اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 123-140. doi: 10.22092/fooder.2022.343631.1278
کهزادیان, مریم, فدائی نوغانی, وجیهه. اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(1): 123-140. doi: 10.22092/fooder.2022.343631.1278


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.