. (1401). جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله دانه کنجد در جیره غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و تأثیر آن بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم‌های کبدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/isfj.2022.126251
. "جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله دانه کنجد در جیره غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و تأثیر آن بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم‌های کبدی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/isfj.2022.126251
. (1401). 'جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله دانه کنجد در جیره غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و تأثیر آن بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم‌های کبدی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/isfj.2022.126251
. جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله دانه کنجد در جیره غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و تأثیر آن بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم‌های کبدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/isfj.2022.126251


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.